Krentenburger met paté en appeltjes

voor 4 personen :

Ingrediënten :

  • 2 Jonagold appels
  • Solo Vloeibaar
  • 1 mespuntje kaneel
  • 1 eetlepel kristalsuiker
  • 1 doosje rozijntjes
  • 4 krentenbroodjes
  • 4 stukjes paté (80 g per persoon)
  • Bereiding :

    Schil de appels en snij deze in blokjes. Verhit een scheutje Solo Vloeibaar in een koekenpan en bak de appelblokjes aan. Voeg daarna suiker en het mespuntje kaneel toe.

    Laat nu de appels mooi gaar bakken (ongeveer 7 minuten) en voeg daarvoor een klein scheutje water toe aan de pan.

    Doe er ten slotte ook de rozijntjes bij.
    Laat het geheel nadien afkoelen.
    Halveer de krentenbroodjes, leg er de stukjes paté tussen en vervolgens ook de appelblokjes en rozijntjes.

    Geef een reactie

    Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *