Glutenvrije pizzabodem

voor 1 bodem :

Ingrediënten :

  • 60 ml water
  • 2 el olijfolie
  • 1 snuifje zout
  • 1 el pizzakruiden
  • 1/2 el oregano
  • 100 gr GLUTENVRIJE BLOEM NO-RISK
  • Bereiding :

    Meng alle ingrediënten 5 minuten tot een homogeen deeg. Laat het deeg 10 minuten rusten bij kamertemperatuur. Herkneed 1 à 2 minuten. Druk het deeg plat en leg het tussen 2 vellen bakpapier. Rol het langzaam uit met een deegrol. Vet een pizzaplaat in en leg het deeg in de vorm. Laat opnieuw 10 minuten rusten. Strijk de pizzabodem in met olijfolie en werk naar eigen keuze verder af. Bak de pizza 15 minuten in een voorverwarmde oven op 210°C .

    Geef een reactie

    Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *