Glutenvrije cake

Ingrediënten :

  • 175 gr GLUTENVRIJE BLOEM NO-RISK
  • 150 gr suiker
  • 150 gr boter of margarine
  • 3 eieren
  • 1 pakje vanillesuiker
  • Bereiding :

    Roer de vetstof zacht en voeg de suiker en vanillesuiker toe. Meng de eieren door de vetstof en vervolgens de gezeefde No-Risk. Klop of mix gedurende enkele minuten tot een homogeen en romig beslag. Doe het beslag in een ingevette cakevorm. Laat ca. 50 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 180°C.
    De cake is klaar , als je met een stokje in het deeg prikt en er niets meer aankleeft.

    Variaties

    Met fijngehakt fruit (appels, peren, ananas, gekonfijte fruitstukjes, …) in het beslag bak je een lekkere fruitcake. Of voeg cacaopoeder of chocoladedruppels toe voor een heerlijke chocoladecake .

    Geef een reactie

    Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *