Glutenvrijbrood met zaden

voor een brood van 750 gr :

Ingrediënten verkrijgbaar bij Aveve of Ocool , producten van Soezie

Ingrediënten :

  • 500 g No-Risk (soezie of aveve)
  • 20 g soyagrits
  • 20 g lijnzaad
  • 20 g sesamzaad
  • 30 g margarine
  • 10 g zout
  • 8 g droge gist
  • 450 ml water
  • Bereiding :

    Verwerking broodmachine

    Weeg de ingrediënten af en doe ze in een broodmachine. Selecteer het “snel” programma (duur ca. 2 uur) en bepaal de kleur van de korst.

    Manuele verwerking

    Meng de ingrediënten 5’ tot een homogeen deeg. Vet de bakvorm in en vul voor ½ met het deeg. Laat het deeg rijzen onder een droge doek tot verdubbeling van het deegvolume.
    Bak het brood gedurende 40 à 45’ in een voorverwarmde oven op 210°C.

    Please follow and like us:
    fb-share-icon

    Related Posts

    Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial