Tagliatelli met kip en paprikasaus

voor 4 personen :

Ingredienten :

  • 4 el olijfolie
  • 2 tl currypoeder
  • 3 el Lacroix Bouillon du Chef Kip
  • 500 gr kipfilets , in reepjes gesneden
  • 3 sjalotten, gehakt
  • 3 grote rode paprika’s gesneden en van zaadlijsten ontdaan
  • 250 ml water
  • peper , zout , oil & vinegar italian dried herb mix
  • Bereiding :

    Meng de olijfolie met de curry en 1 eetlepel “Bouillon du Chef kip ” en marineer hierin de kipreepjes gedurende 1 uurtje.
    Verhit een beetje olie en bak hierin de sjalotten met de paprika’s aan. Voeg het water en 2 eetlepels “Bouillon du Chef Kip” toe en laat de paprika’ op laag vuur garen.
    Bak ondertussen de kipreepjes bruin en gaar en kook de pasta beetgaar. Als de paprika’s gaar zijn, pureer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout en wat italian mix. Serveer met de kip en tagliatelli.

    Geef een reactie

    Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *