Kruidige madeleines

voor ca. 20 madeleines

Voorbereiding : de rozijnen in de rum laten weken , en dit 2 uur op voorhand. De boter op kamertemperatuur laten komen.

Ingredienten :

  • 30 gr mix voor kruidencake (soezie)
  • 180 gr mix voor cake (soezie)
  • 2 eieren
  • 100 gr boter
  • 70 gr rozijnen
  • rum
  • Bakvorm voor madeleines
  • Bereiding :

    Verwarm de oven voor op 220°C. Roer de boter mals in een kom en doe er de eieren bij . Vermeng goed . Doe de cakemix en de kruidencakemix erbij en gedurende 5 minuten goed kloppen . Doe er de uitgelekte rozijnen bij . Doe het beslag in een spuitzak en vul de madeleinevormpjes . vul ze voor 3/4 van een vormpje. Ze komen nog wat omhoog , eens ze gebakken zijn. Zet ze gedurende 8 a 10 minuten in de oven . Het deeg moet droog zijn vanbinnen.

    Geef een reactie

    Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *