Glaasje met rivierkreeftjesvlees

voor 6 glaasjes :

Ingredienten :

  • 1 hardgekookt ei , in 6 partjes gesneden
  • 5 blaadjes andijvie , flinterdun gesneden
  • 1/4 van een paprika , in fijne blokjes
  • 200 gr rivierkreeftenvlees , grofgehakt
  • coctailsaus ( uit een potje of zelfgemaakte )
  • citroen , in kleine partjes
  • beetje peterselie , dille en peper
  • aperitiefglaasjes
  • Bereiding :

    Bedek de bodem van de glaasjes met de andijvie en paprikablokjes . Vermeng het rivierkreeftjesvlees royaal met de coctailsaus. Verdeel dit ook over de glaasjes . Leg er een partje ei op en overstrooi met wat peterselie , dille en peper. Steek op de rand van het glaasje een citroenpartje.

    Geef een reactie

    Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *