Ingrediënten:Voor 2 personen Koolsla: Rode bietensalade: Frietjes: Bereiding: Zet de gesneden frietjes onder water en laat een half uurtje staan.Meng…
Ingrediënten:Voor 2 personen Bereiding: Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.Maak het gehakt aan met 1 eitje, peper, zout,…
Ingrediënten:Voor 2 personen Voor de zwarte bonensaus: Bereiding: Meng de kippenreepjes met mirin, 1 el lichte sojasaus en maïzena.Kruid met…
Ingrediënten:Voor 2 personen: Balletjes: Saus: Puree: Bereiding: Meng alle ingrediënten voor de saus.Meng het gehakt met kruiden en joppiesaus.Indien je…
Ingrediënten:Voor 2 personen: Bereiding: Kook de rijst bij voorkeur een dag eerder dan gebruik. Zo is de rijst wat drogerMeng…
Ingrediënten:Voor 2 personen Saus: Andijvie: Overig: Bereiding: Mix de ingrediënten voor de saus.Steek de blokjes kalkoen op satéprikkers en kruid…
Ingrediënten:Voor 2 personen: Velveting**: Teriyaki saus: Bereiding: **Deze stap is optioneel, je kan de kippenlapjes ook gebruiken zonder de velveting…
Ingrediënten:Voor 2 personen Voor erbij: Bereiding: Stoof het sjalotje glazig.Maak het gehakt aan met het eitje, paneermeel, kruiden en sjalot.Vorm…
Ingrediënten:Voor 2 personen: Bereiding: Kook de rijst gaar volgens aanwijzing op de verpakking.Doe een klontje roomboter in een kom, doe…
Ingrediënten:voor 2 personen: Bereiding: Zet een diepe pan op een medium hoog vuur en bak hierin de spekblokjes.Haal ze uit…