Aardappelsoep met spek en worst

voor 4 personen :

Ingredienten :

  • Alpro soya Bakken & Braden
  • 1 teentje look
  • 8 aardappelen
  • 4 lente-uitjes
  • 2 uien
  • 1 eetlepel PH Groentebouillon
  • 2 l water
  • 2 dl Alpro soya Cuisine
  • 4 eetlepels spekblokjes
  • Spinazie
  • 4 eigelen
  • 150 g gesmolten boter (notenkleur)
  • 2 worsten
  • Platte peterselie
  • Bereiding:

    Stoof de uien, de look en de aardappelen aan in een beetje Alpro soya Bakken & Braden.
    Bevochtig dit met het water en voeg er de PH Groentebouillon aan toe.
    Laat vervolgens gedurende 30 minuten koken.
    Bak de worsten.
    Mix het geheel glad en voeg er dan de Alpro soya Cuisine en de spekreepjes aan toe.
    Hak de lente-uitjes heel fijn.
    Voeg er voor het opdienen de spinazieblaadjes aan toe.
    Serveer het geheel met de stukjes worst, het rauwe eigeel en de gesmolten bruine boter.
    Versier met de lente-uitjes.

    Geef een reactie

    Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *