Amandelcookies

Ingrediënten :

  • 50 gr maïzena plus
  • 50 gr volkorenbloem
  • 75 gr amandelpoeder
  • 1 eierdooier
  • zeste van 1/4 citroenschil
  • 100 gr kristalsuiker
  • 100 gr bakboter op tamertemperatuur
  • snuifje zout
  • Bereiding :

    Verwarm de oven voor op 180°C.
    Zeef de bloem met de maîzena in een kom. Doe er de helft van de losgeklopte eierdooier bij , voeg suiker , citroenzeste , zout en amandelpoeder eraan toe. Kneed alles tot een samenhangend deeg. Uitrollen tot dikte van 0,5 a 1 cm . Steek er rondjes uit met een koekjessteker . Leg ze op een met bakpapier beklede bakvorm en bak ze in de oven gedurende 10 min.

    Geef een reactie

    Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *